terug naar actueel

Podcast Integrale Samenwerking

In de vijfde podcast Integrale Samenwerking voor de Minor ‘Fit4Life’ van Saxion gaat Jan Willem Leidekker in gesprek met Elise Hol (programmamanager Twentse Koers) en Silvia van den Berg (beleidsadviseur Publieke Gezondheid Gemeente Hellendoorn).

Wanneer we breed naar gezondheid kijken, dan kijken we domeinoverstijgend. Dit betekent dat we naast vanuit zorg, ook kijken naar het sociale domein en hoe overkoepelend het beleid georganiseerd is. Met Elise Hol en Silvia van den Berg vanuit deze domeinen bespreekt Jan Willem Leidekker hoe integraal samenwerken op gezondheid vanuit hun domein gedaan wordt.

Luister de podcast hier.

Vanuit het wijklokaal in de Minor Fit4Life voeren studenten onderzoek uit bij een bepaalde doelgroep. Op basis van de wensen en behoeften van deze doelgroep en bestaande evidentie, wordt een passende interventie ontwikkeld. In deze podcastserie bespreken ze vanuit de Golden Circle telkens de drie onderdelen: Why, How, What vanuit de organisatie, de functie, rondom integrale samenwerking en wat de toekomst van ons gaat vragen.

Meld je aan
voor de nieuwsbrief!

2