Werken bij
Twentse Koers

Werken in een baan met impact, dat kan bij Twentse Koers!
Koers jij samen met ons op gezondheid en goede zorg in Twente?

Baan met
impact

Domein overstijgende
netwerkorganisatie

Dynamische
werkomgeving

Twentse Koers is een strategische samenwerking tussen de 14 Twentse gemeenten, Menzis (zorgverzekeraar en zorgkantoor), SamenTwente en provincie Overijssel. We werken samen met meer dan 300 partners in het lokale werkveld.

Vanuit 5 themalijnen met verschillende projecten werken we aan het verbeteren van de gezondheid van onze inwoners. Dit doen we om de zorg en ondersteuning in Twente beschikbaar, toegankelijk en betaalbaar te houden.

In onze organisatie werken mensen met verschillende professionele achtergronden en expertises. We werken programma gestuurd. Dit betekent dat we samenwerken binnen de verschillende themalijnen. Dit doen we voor alle inwoners van Twente. We werken regionaal domein overstijgend samen. Wij stimuleren de verbinding tussen het medische en sociaal domein (gemeente). Met een brede blik werken we over de grenzen van wetten en domeinen heen. Koers jij met ons mee?

Twentse Koers is als gastorganisatie ondergebracht bij SamenTwente.

  • Je hebt een Individueel Keuze Budget van 17,05%
  • Je kunt hybride werken en ontvangt een thuiswerkvergoeding
  • Je hebt de mogelijkheid tot het volgen van opleiding, trainingen en cursussen

Open sollicitatie of kennismaken

Zie jij jezelf wel werken bij Twentse Koers, maar staat er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie. Je bent natuurlijk ook altijd welkom voor een kennismaking met een lekker kopje koffie of thee.

“Het was leuk om de groei van Twentse Koers van zo dichtbij mee te maken”

Loes van Bekhoven

Managementassistente

Meld je aan
voor de nieuwsbrief!

3