Koersen voor impact 

Wil jij een werkplek waar je impact maakt? En heb je lef en passie voor de zorg, maatschappij en Twente? Koers op gezondheid, passende zorg en ondersteuning in Twente met een baan bij Twentse Koers!  

Krijg je ruimte voor je passie.  

Ga je voor de beste resultaten.

Help je mee om beweging naar preventie in gang te zetten.  

Twente, onze mooie regio waar wij ons elke dag voor inzetten. Een omgeving waar we omkijken naar elkaar en naar onze gezondheid. Samen met onze 14 gemeenten, provincie Overijssel, Menzis, SamenTwente en 300 partners in het werkveld bouwen we aan beschikbare, toegankelijke en betaalbare zorg voor de inwoners van Twente. Met een vast team van trotse en strijdlustige medewerkers zetten we ons in voor verschillende projecten en 5 themalijnen. Die passie zit diep in ons maatschappelijke hart en maakt ons vastberaden om te zorgen voor gelijke kansen en vooruitgang in de zorg en ondersteuning.   

Wij zijn regionale pioniers en netwerkers die meedeinen met alle ontwikkelingen in het sociaal en medisch domein. Bij Twentse Koers geloven we in ons team. We zijn één groep. Wij vertrouwen elkaar en staan voor elkaar klaar. Samen lopen we voorop en dragen we met elkaar verantwoordelijkheid.  Twentse Koers is als gastorganisatie ondergebracht bij SamenTwente.

Koers met ons mee! 

We zoeken dappere medewerkers die buiten de kaders denken en lef tonen. Moedige medewerkers met een warm hart voor projecten in de gezondheid, de zorg, ondersteuning en preventie. Je voelt je thuis op een plek waar je samenwerkt met verschillende partners. Je bouwt aan nieuwe resultaten, vertrouwen met onze partners en onze trots. Maak ons team blij en word onze nieuwe baanbreker voor beschikbare, toegankelijke en betaalbare zorg en ondersteuning in Twente!   

Neem jij graag het initiatief? En wil jij aan de slag in een dynamische omgeving vol kansen om je te ontwikkelen? Kies voor Twentse Koers!  

  • Individueel Keuze Budget van 17,05%
  • Hybride werken met thuiswerkvergoeding
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleiding, trainingen en cursussen

Vacatures

Er zijn nog veel meer vacatures. Bekijk ze hier.

Open sollicitatie of kennismaken

Zie jij jezelf wel werken bij Twentse Koers, maar staat er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie. Als er een klik is, nodigen we je graag uit.

“Het was leuk om de groei van Twentse Koers van zo dichtbij mee te maken”

Loes van Bekhoven

Managementassistente

Meld je aan
voor de nieuwsbrief!

2