terug naar actueel

Samen bouwen aan een stevige basis voor iedereen in Twente

Koerssessie Kansrijke start en Bestaanszekerheid

Donderdag 13 juni | 09.30 – 17.00 uur in Kulturhus De Bijenkorf, Borne

Hoe maken we het verschil voor mensen in kwetsbare situaties en hoe kun jij daar als professional nog beter bij ondersteunen? Tijdens de Koerssessie Kansrijke start en Bestaanszekerheid staan we stil bij wat nodig is om nóg meer in te zetten op de thema’s Kansrijke start en Bestaanszekerheid voor Twente. Daar hebben we jou bij nodig!

Het programma

In de ochtend gaan we op een unieke manier aan de slag met de thema’s, zodat je zelf ervaart wat het met je doet wanneer stress, financiën en maatschappelijke druk een rol spelen in de keuzes die je moet maken.

In de middag gaan we meer de diepte in op beide thema’s. Hoe ga je een open en eerlijk gesprek aan over iemands kinderwens en waarom zou je dit doen? Hoe kunnen we nog meer inzetten op preventie en beide thema’s met elkaar verbinden? Dit is jouw kans om te laten weten waar jij of de ouders en kinderen waar je bij betrokken bent tegenaan lopen. Wat moet prioriteit hebben in Twente? En waar kunnen we door verbinding de opbrengsten verdubbelen?

De koerssessie is ook voor jou

Ben je ‘betrokken bij’ of ‘werk je aan’ vraagstukken rondom bestaanszekerheid? Ben jij een professional die werkt in of voor de zorg of het welzijn? Of werk je in de geboortezorg? Laten we dan samen inzetten op een verbeterde samenwerking in Twente, rondom de thema’s Kansrijke start en bestaanszekerheid. Alleen samen kunnen we voor de inwoners van Twente doen wat nodig is. Nu en in de toekomst. Kom je ook?

Meld je aan via deze link.

Meld je aan
voor de nieuwsbrief!

2